!!!DERS SEÇİMİ HAKKINDA!!!

Öğrencilerimizin dikkatine,

*Öğrenciler ders seçimi işlemini,  kullanıcı adı ve şifre ile (http://usis.yildiz.edu.tr/main.jsp) adresi üzerinden giriş yaparak gerçekleştirecektir. YTU Lisans Öğrencileri için Ders Kayıt İşlemleri kılavuzuna BURADAN ulaşabilirsiniz. Lütfen okuyunuz. (Ders Kaydı: 16-21 Eylül 2018 tarihleri arasındadır. Sistem öncelikle son sınıfların ders seçebilmesine izin verecektir. Daha sonraki günler sırayla diğer sınıflar ders seçecektir. Tarihlere kılavuzdan ulaşabilirsiniz.) Derslere girebilmek için tüm öğrencilerin ders seçmesi zorunludur. Bu kılavuzu 2017 ve öncesi girişli öğrenciler de incelemelidirler.

*Ders seçiminize başlamadan önce lütfen ders programınızı indiriniz. Ders seçiminizi yaparken programınızda derslerinizin yanında yazılı olan GRUP NUMARALARINA DİKKAT EDİNİZ! Yanında grup numarası olmayan dersler için GRUP numaralarını 1 olarak giriniz.

2018 girişli öğrenciler için ders programına buradan ulaşabilirsiniz.

2017 ve öncesi girişli olan öğrenciler için ders programına buradan ulaşabilirsiniz.

*2018 girişli öğrenciler, ders seçiminde ders kontenjanları ile ilgili bir sıkıntı yaşamaları durumunda bakcay@yildiz.edu.tr (öncelikli olarak) veya fgok@yildiz.edu.tr veya hunlu@yildiz.edu.tr ye kesinlikle mail atmalıdırlar.

*2017 ve öncesi girişli olan öğrenciler, önceki dönemlerde başarısız oldukları dersleri 2017 ve sonrası girişli öğrenciler için ilan edilen programdaki şekliyle almalıdır. (İstisna olarak: EGT 1011 Eğitim Bilimine Giriş dersinde başarısız olan öğrenciler EGT1051 Eğitime Giriş dersini seçeceklerdir. Bu dersin intibakı yapılacaktır.) Yeni program sadece 2018 yılında kayıtlı olan öğrenciler içindir. Dersin koduna dikkat ederek seçiniz.

*Uzaktan Eğitim ile Alınabilecek Dersler: Uzaktan eğitim yolu ile alabileceğiniz derslere İngilizce ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi) ilişkin tüm bilgilere UZEM web sayfasından www.uzem.yildiz.edu.tr ulaşabilirsiniz. Uzaktan eğitim ile alınan tüm dersler, ücretlidir. Hangi ders için ne kadar ücret ödemeniz gerektiği bilgisini, yine UZEM web sayfasından öğrenebilirsiniz.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.